Ο ιατροδικαστής αναμένεται να εξακριβώσει αν μια 14χρονη Γερμανίδα φέρει ίχνη βιασμού, που η ίδια κατήγγειλε ότι υπέστη από έναν 19χρονο ομοεθνή της στην παραλία του ξενοδοχείου όπου παραθερίζουν με τις οικογένειές τους στην περιοχή Καλλιθέα της Ρόδου.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η ανήλικη, που υποστηρίζει ότι ήταν παρθένα, οι δυο τους γνωρίστηκαν την περασμένη Δευτέρα στο μπαρ του ξενοδοχείου, όπου διασκέδαζε με μια φίλη της και ο 19χρονος άρχισε να την φλερτάρει δα ζώσης και μέσω μηνυμάτων. Τα μεσάνυχτα της Τετάρτης πήγαν στην παραλία και εκεί ο νεαρός Γερμανός ασέλγησε σε βάρος της με την χρήση βίας, ενώ της είχε κλείσει το στόμα με το χέρι του.

Τελικά, η ανήλικη τον απώθησε και έτρεξε στην φίλη της, μαζί με την οποία ενημέρωσαν τους γονείς της και αστυνομικούς της Ασφαλείας. Ο 19χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για βιασμό, ωστόσο αρνείται ότι είχε ερωτική επαφή με το κορίτσι, αν και φιλήθηκαν και αγκαλιάστηκαν και υποστηρίζει ότι η 14χρονη τρόμαξε επειδή εκείνος ερεθίστηκε!

Πηγή: patrastimes.gr