Μία τρομερή υπόθεση έλαβε χώρα στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, καθώς η 34χρονη Thessalonica Allen σκότωσε τον άντρα της και τεμάχισε το πτώμα του, ενώ ζήτησε από τα παιδιά της να την βοηθήσουν.

Η 34χρονη Thessalonica Allen συνελήφθη για τον θανάσιμο πυροβολισμό του άντρα της, Randy Allen, μέσα στην κρεβατοκάμαρα της οικίας τους στις 27 Ιουλίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα παιδιά μόλις άκουσαν τον πυροβολισμό μπήκαν στο δωμάτιο τον γονιών τους και η 34χρονη τους είπε να αγνοήσουν τις κραυγές του πατέρας τους και να πάνε στο δωμάτιο τους.

Την επόμενη μέρα η Thessalonica Allen, ήρθε στο σπίτι με ένα τσεκούρι, τεμάχισε το πτώμα του άντρα της και ζήτησε από τα παιδιά της βοήθεια να μετακινήσει τα κομμάτια στο αυτοκίνητο.

Όπως μεταδίδουν οι Northwest Indiana Times, τα παιδιά είπαν στην αστυνομία πως η μητέρα είχε σκοπό να πάει το αμάξι με το απομεινάρια του άντρα της σε ερημικό σημείο και να το παραδώσει στις φλόγες.

Η αστυνομία ενημερώθηκε από τον πρώην άντρα της Thessalonica, από τον οποίο ζήτησε βοήθεια να μετακινήσει το πτώμα , την οποία εκείνος αρνήθηκε.

Η ίδια δήλωσε ότι η πράξη της αυτή προκλήθηκε, διότι ο άντρας της ήταν κακοποιητικός και προς αυτήν και προς τα παιδιά της. Τα παιδιά τα οποί είναι και τα δύο κάτω των 16, δήλωσαν ότι άκουσαν τους γονείς τους να καυγαδίζουν, πριν ακουστεί ο πυροβολισμός.

Η Thessalonica Allen δήλωσε αθώα.

Πηγή: patrastimes.gr