Η 7η Έκθεση Καινοτομίας & Μεταφοράς Τεχνογνωσίας Patras Innovation Quest (Patras IQ) θα διεξαχθεί με Phygital τρόπο στις 8, 9 & 10 Οκτωβρίου 2021. Η «Οργανωτική Επιτροπή Patras IQ», αποφάσισε την διεξαγωγή της με τον παραπάνω τρόπο, αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μέσα που θα επιτρέψουν την αθρόα συμμετοχή σε ένα ψηφιακό «τόπο» συζήτησης, διασύνδεσης, προβολής και συνεργασίας.

Στόχος της Οργανωτικής Επιτροπής της Patras IQ είναι η διοργάνωση μιας αναβαθμισμένης και υψηλού επιπέδου έκθεσης που θα εξυπηρετήσει εκθέτες και συμμετέχοντες, ενώ παράλληλα θα διεγείρει το ενδιαφέρον του κοινού ξεπερνώντας τις προσδοκίες του. Η 7η Έκθεση PATRAS IQ φιλοδοξεί να είναι η πρώτη virtual έκθεση με παράλληλη digital επικοινωνία, που θα απαντά στις αυξημένες ανάγκες της νέας ψηφιακής πραγματικότητας, έχοντας ως στόχο την ανάπτυξη και ενίσχυση της συνεργασίας της ερευνητικής κοινότητας με τον παραγωγικό τομέα. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, οι εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν προγραμματισμένες συναντήσεις μέσω web και να επικοινωνήσουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες μέσα από μία μοναδική διαδραστική εμπειρία.

Το περίπτερο, ο τρόπος έκθεσης και η παρουσίαση των ώριμων & καινοτόμων επιστημονικών ιδεών θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Τμήμα Έρευνας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας και το Γραφείο Μηχανοργάνωσης της ΜΟΔΥ ΕΛΚΕ του Πανεπιστημίου Πατρών. Παράλληλα με την ψηφιακή έκθεση, οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα παρακολούθησης live streaming ομιλιών από σημαντικούς εκπροσώπους του επιστημονικού και επιχειρηματικού χώρου, της Πολιτείας και χρηματοοικονομικών και επενδυτικών οργανισμών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εντός των επόμενων 15 ημερών θα αποσταλούν περισσότερες πληροφορίες για την δήλωση και τους όρους συμμετοχής.

Αναλυτικές πληροφορίες θα αναρτηθούν σύντομα στο σύνδεσμο: https://www.patrasiq.gr/

Πηγή: patrastimes.gr