8 συνολικά συλλήψεις για διάφορες μορφές παραβατικότητας, κατεγράφησαν μέσα σε διάστημα μόλις 24 ετών στην Πάτρα και γενικότερα στην περιοχή της Αχαίας.

Αναλυτικά

  • Σύλληψη δυο αλλοδαπών για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Πάτρα, σε διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δύο αλλοδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διέθεταν προς πώληση (388) πακέτα λαθραίων τσιγάρων και (550) γραμμάρια λαθραίου καπνού, τα οποία κατασχέθηκαν.

  • Σύλληψη αλλοδαπών για παράνομη είσοδο στη Χώρα

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τρεις αλλοδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

  • Σύλληψη δυο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας άνδρας και μια γυναίκα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε όχημα που επέβαιναν και σε σωματική έρευνα στους ίδιους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια συσκευασία με ηρωίνη, σε βραχώδη μορφή, συνολικού βάρους (20,6) γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των (1.150) ευρώ.

  • Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι μετέβη σε υπεραγορά τροφίμων και αφαίρεσε προϊόν αξίας (18) ευρώ.
Από την αστυνομική προανάκριση που ακολούθησε προέκυψε ότι ο δράστης πριν από δέκα ημέρες και χθες το πρωί αφαίρεσε από το ίδιο κατάστημα και άλλα προϊόντα, αξίας (54) ευρώ.

Πηγή: patrastimes.gr