Ασύλληπτες καταστάσεις εκτυλίσσονται σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” της Πάτρας εν μέσω πανδημίας, με την διοίκηση να ασκεί καθήκοντα σύμφωνα με τα “πάθη” της κι όχι με τις ανάγκες των πολιτών και του νοσοκομείου.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το patrastimes, ο διοικητής του νοσοκομείου ζήτησε τηλεφωνικά από διευθυντή κλινικής ,να υποβάλει την παραίτησή του, για να μην αναγκαστεί να τον καθαιρέσει από την θέση του διευθυντή!!!

Το αμάρτημα του γιατρού ένα και μοναδικό!!! Η κλινική που διευθύνει διαχειρίζεται μεγάλο όγκο περιστατικών!!!

Αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για χειρουργική κλινική του νοσοκομείου, προκύπτει σωρεία ερωτηματικών καθώς ούτε λίγο, ούτε πολύ, η διοίκηση παρεμβαίνει και θέλει να αποφασίζει ποιο περιστατικό πρέπει να χειρουργηθεί και ποιο όχι, ενώ παρακάμπτει το γεγονός, ότι λόγω της αναστολής έκτακτων χειρουργείων με απόφαση του υπουργείου, στα επείγοντα του Νοσοκομείου  καταφθάνουν καθημερινά περιστατικά που πρέπει να χειρουργηθούν άμεσα.

Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν στο patrastimes. ότι μέλη της διοίκησης κατά πρόσβαση των κανόνων και του νόμου, έχουν αποκτήσει πρόσβαση στο ιατρικό απόρρητο ασθενών που πρόκειται να χειρουργηθούν.

Για το απίστευτο περιστατικό  έχουν ενημερωθεί όλα τα αρμόδια όργανα στο νομό και την υγειονομική περιφέρεια.

Πηγή: patrastimes.gr