Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, επισκέφτηκε αμπελουργούς της Δυτικής Αχαΐας και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παραγωγούς κρασιού της ευρύτερης περιοχής.

Ο Αχαιός βουλευτής ενημερώθηκε διεξοδικά για τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η πανδημία στους παραγωγούς, ένα από τα οποία είναι οι μεγάλες ποσότητες αδιάθετου κρασιού, που δεν μπορούν να διοχετευτούν στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά.

Ο Άγγελος Τσιγκρής συζήτησε με τους παραγωγούς τη λύση της απόσταξης του κρασιού, καθώς και άλλα πιθανά μέτρα ενίσχυσης, όπως η αύξηση της οικονομικής στήριξης από  κοινοτικά κονδύλια.

Ο Αχαιός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας άκουσε προσεκτικά τα αιτήματα των οινοποιών – αμπελουργών της Δυτικής Αχαΐας τα οποία μετέφερε άμεσα στο αρμόδιο Υπουργείο και αναμένονται σύντομα εξελίξεις.

*Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

Πηγή: patrastimes.gr