Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Διακοπτού Τρύφωνα Λίβα εξέδωσε η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Αιγιαλείας της Νέας Δημοκρατίας. Όπως αναφέρεται:

Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας με βαθιά θλίψη αποχαιρετά τον πρώην δήμαρχο Διακοπτού Τρύφωνα Λίβα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Πέμπτης.

Κοινοτάρχης Διακοπτού και στη συνέχεια πρώτος δήμαρχος Διακοπτού που διαμορφώθηκε με το νόμο Καποδίστρια, ο Τρύφων Λίβας υπηρέτησε επί σειρά ετών την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους συνδημότες του με ήθος, αίσθημα ευθύνης, αφοσίωση, προγραμματισμό και αποτελεσματικότητα, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του τόπου του.

   Μάλιστα, για την πολύχρονη προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, η Δημοτική Τοπική μας Οργάνωση τον είχε τιμήσει σε εκδήλωση το 2017, παρουσία του υπουργού Κωστή Χατζηδάκη.

Ο Τρύφων Λίβας ξεχώριζε για πολλά. Χαρακτηριστική όμως ήταν η λιτότητα του βίου του, η εργατικότητα στον επαγγελματικό και πολιτικό χώρο που δραστηριοποιήθηκε, η δημοκρατικότητα της προσωπικότητας και το ήθος του χαρακτήρα του. Αξίες που όλοι οφείλουμε να σεβόμαστε και να υπηρετούμε ακολουθώντας το παράδειγμά του.

  Η στάση ζωής και η προσφορά του θα του δίνει πάντα μία θέση στην καρδιά όλων των Διακοπτιτών. Τον αποχαιρετούμε με αγάπη και σεβασμό. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.

Στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια…

Τη θλίψη του για τον θάνατο του Τρύφωνα Λίβα εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος. Όπως αναφέρει:

Το Διακοπτό έχασε ένα ξεχωριστό άνθρωπο, μια προσωπικότητα που υπηρέτησε με ήθος και αξιοπρέπεια τόσο το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όσο και της Πολιτικής γενικότερα…

Ο  Τρύφωνας Λίβας ,υπηρξε  πολύτιμος φίλος ,”Πατέρας” της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,  ανεκτίμητος  σύμβουλος και  συνεργάτης .

Ένας άνθρωπος που πρόσφερε όσοι λίγοι στην τοπική αυτοδιοίκηση, το αγαπημένο του Διακοπτό που ποτέ δεν εγκατέλειψε. Αντιθέτως, σαν… εργάτης της τοπικής αυτοδιοίκησης το υπηρέτησε όσο κανείς άλλος.Ενας άνθρωπος  με πολύ αγάπη κ πλούσιο έργο για το τόπο του.

24382069_image_193650.jpg

Με αίσθημα συγκίνησης απευθύνω τα ειλικρινή συλλυπητήρια  στην σύζυγό του κ. Βάσω, στα παιδιά του Αργύρη κ Δημήτρη , στα τέσσερα εγγόνια αλλά κ σε όλο το Διακοπτό.

Ας είναι καλό το τελευταίο αυτό μεγάλο κ αλλιώτικο ταξίδι του “ἐν οἴκῳ Κυρίου, ἐν αὐλαῖς οἴκου Θεοῦ ἡμῶν.”

Πηγή: patrastimes.gr