Κανονικά συνεχίζονται οι πτήσεις της μεγάλης ταξιδιωτικής εταιρεία TUI, του καλύτερου συνεργάτη του αεροδρομίου του Αράξου που τα προηγούμενα καλοκαίρια έφερνε κατά κύματα Γερμανούς τουρίστες στη Δυτική Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα έχουν γίνει γνωστά, έγιναν ορισμένες αλλαγές το πρωί της Παρασκευής από την εταιρεία σε πτήσεις από τη Φρανκφούρτη και το Ντίσελντορφ προς το αεροδρόμιο του Αράξου, γεγονός που αναστάτωσε ορισμένες τουρίστες που ήταν να έρθουν στην Ελλάδα.

Ωστόσο, σύμφωνα με το αερολιμενάρχη Γιώργο Γκουβίτσα, μέχρι ώρας τουλάχιστον δεν υπάρχει κάτι το ανησυχητικό στη συνεργασία του αεροδρομίου του Αράξου με την TUI.

Το αντίθετο μας υπογραμμίζει. Πέρα από τις πτήσεις της Φρανκφούρτης και του Ντίσελντορφ, έχουν προστεθεί στη λίστα για πτήσεις προς το αεροδρόμιο του Αράξου και οι πόλεις του Ανόβερο και του Στρασβούργου.

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Γκουβίτσα οι πτήσεις από τη Γερμανία προς τον Άραξο γίνονται κάθε Τρίτη και Παρασκευή (δύο και δύο), ενώ ένα μεγάλο ποσοστό των τουριστών που έχουν φτάσει μέχρι ώρας είναι από τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Πηγή: patrastimes.gr