Μία νεαρή γυναίκα που επέβαινε στο αεροσκάφος το οποίο συνετρίβη στη θάλασσα τέσσερα λεπτά μετά την απογείωση, στα ανοιχτά της Τζακάρτας, παρασύροντας στον θάνατο 62 ανθρώπους, είχε αναρτήσει ένα συγκλονιστικό μήνυμα πριν από την τραγωδία, σύμφωνα με αναφορές.

 Όπως μετέδωσε η Australian, η Ratih Windania είχε ανεβάσει στον λογαριασμό της στο Instagram μία selfie της όπου πόζαρε μαζί με τη δύο ετών κόρη της Yumna και τον 8χρονο ανιψιό της Athar Rizki Riawan. “Αντίο οικογένεια. Πάμε σπίτι τώρα” έγραψε η τεσσάρων μηνών έγκυος το Σάββατο από το αεροδρόμιο της Τζακάρτα λίγο πριν από τη συντριβή. Μαζί τους ταξίδευαν και οι γονείς της. Σύμφωνα με τη Sun, η οικογένεια είχε απολαύσει διακοπές τριών εβδομάδων.

Ο αδελφός της που έτρεξε στο αεροδρόμιο μόλις πληροφορήθηκε για τη συντριβή, ανήρτησε μια φωτογραφία της αδελφής του με τα παιδιά ζητώντας από τον κόσμο να προσευχηθεί γι’ αυτούς. και πως η αδελφή της, οι γονείς του και τα δύο παιδιά αγνοούνταν. Σήμερα, εντοπίστηκαν τα μαύρα κουτιά του Boeing 737-500. Δύτες θα αναλάβουν να τα ανασύρουν από τον βυθό όσο το δυνατόν συντομότερα. Συντρίμμια του αεροσκάφους, στο οποίο επέβαιναν 62 άνθρωποι, έχουν ήδη μεταφερθεί στην Τζακάρτα. Σύμφωνα με τις Aρχές, προέρχονταν από βάθος 23 μέτρων, κοντά σε μια συστάδα νησιών στα ανοιχτά της πρωτεύουσας. Ένα στραβωμένο μεταλλικό αντικείμενο έφερε τα χρώματα της αεροπορικής εταιρείας Sriwijaya Air, μπλε και κόκκινο. Οι αρχές έχουν επίσης ανασύρει ανθρώπινα μέλη και διάφορα ρούχα.

Πηγή: patrastimes.gr