Την ίδια ώρα που η κοινωνία του Αγρινίου είναι συγκλονισμένη από τη σύλληψη ενός 49χρονου ιερέα με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας, η δικηγόρος των δυο κοριτσιών που προχώρησαν σε καταγγελίες για τη δράση του, δηλώνει πως τα κορίτσια είναι έτοιμα να δώσουν τη μάχη.

Η Κ. Κιτσάκη επεσήμανε ότι στη δικογραφία έχουν προστεθεί και νέα στοιχεία ενώ η εκτίμησή της είναι ότι η τοπική κοινωνία έχει την ενσυναίσθηση να αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης. Παράλληλα εξέφρασε την πεποίθησή της ότι θα σταθεί στο πλευρό των δυο κοριτσιών.

Όσον αφορά στο ερώτημα εάν τα κορίτσια θα δικαιωθούν εξέφρασε τη βεβαιότητά της ενώ παράλληλα επεσήμανε ότι και μόνο μόνο ότι κατάφεραν να δουλέψουν με τον εαυτό τους γι’ αυτό που τους συνέβη και προχώρησαν σε καταγγελίες και πήγαν στον εισαγγελέα και ασκήθηκαν οι διώξεις, είναι μια δικαίωση.

Υπενθυμίζεται ότι στον υπολογιστή του 49χρονου ιερέα βρέθηκε πορνογραφικό υλικό ανηλίκων και συγκεκριμένα φωτογραφίες. Η έρευνα σε βάρος του ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες με σοβαρότατες καταγγελίες στην αστυνομία στον απόηχο της υπόθεσης της Σοφίας Μπεκατώρου.

Πηγή: patrastimes.gr