Με έντονους ρυθμούς συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι εκ μέρους της 6ης ΥΠΕ και του ΕΟΔΥ προς τον γενικό πληθυσμό προκειμένου να εντοπιστούν έγκαιρα τα ασυπτωματικά κρούσματα μέσα στην κοινότητα.

Για αύριο για το ευρύ κοινό,  κατά τις πρωινές ώρες σήμερα προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας και στην πλατεία Κύπρου ενώ την Κυριακή 21 Μαρτίου θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Νότιο Πάρκο.

Τη Δευτέρα 22 Μαρτίου κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στην πλατεία Ελευθερίας, στην Πάτρα και στον Σταθμό του ΟΣΕ στο Διακοπτό  για τον έλεγχο των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, κατά τις πρωινές ώρες.

Επίσης, σε δειγματοληπτικούς ελέγχους θα υποβληθούν το προσωπικό και οι μαθητές του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αχαΐας, οι φοιτητές που βρίσκονται  στην Φοιτητική Εστία του Παν/μίου Πατρών, το προσωπικό και οι φιλοξενούμενοι της Μονάδας Φιλοξενίας Ηλικιωμένων «Αγάπης Μέλαθρον», όπως,  επίσης οι εργαζόμενοι και οι φιλοξενούμενοι στο σπίτι του «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ Παιδιού» στην Τέμενη Αιγίου.

Η  διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων  πραγματοποιείται από τα έμπειρα στελέχη του ΕΟΔΥ.

Πηγή: patrastimes.gr