Άλλο ένα κρούσμα κορωνοϊού, το πέμπτο, για τον Προμηθέα και πλέον αναβάλλεται η αναμέτρηση με τον Κολοσσό το προσεχές Σάββατο, ενώ στον αέρα είναι και η αναμέτρηση με τον Ιωνικό

Ο κορωνοϊός δεν λέει να αφήσει σε ησυχία τον Προμηθέα, καθώς υπήρξε και νέο κρούσμα Covid-19 (το πέμπτο) στην ομάδα της Πάτρας.

Η ταλαιπωρία είναι πολύ μεγάλη για την ομάδα του Μάκη Γιατρά, η οποία για δεύτερη φορά παρουσιάζει πολλά κρούσματα κορωνοϊού, γεγονός που προκαλεί μεγάλα προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της ομάδας και την αγωνιστική της παρουσία.

Το νέο κρούσμα Covid-19 είναι το πέμπτο που προέκυψε και ουσιαστικά οδηγεί σε βέβαιη αναβολή της αναμέτρησης του προσεχούς Σαββάτου (20/3) με τον Κολοσσό στην Ρόδο, ενώ στον αέρα είναι και η επόμενη αναμέτρηση με τον Ιωνικό Νικαίας στην Πάτρα.

Σε κάθε περίπτωση αυτή η εξέλιξη προκαλεί μεγάλο «πονοκέφαλο» στον Μάκη Γιατρά και τους συνεργάτες του, καθώς θα χρειαστεί ξανά ένα μεγάλο διάστημα για να μπορέσει η ομάδα να ανακάμψει και να βρει τον αγωνιστικό βηματισμό της.

Πηγή: patrastimes.gr