Δεν έχουν τέλος οι κλοπές πανάκριβων ρολογιών από τα χέρια ευκατάστατων παραθεριστών στη Μύκονο, ενώ και οι συμμορίες που τα αρπάζουν θυμίζουν τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας! Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών έχει μπει η δράση μιας από αυτές που εξαρθρώθηκε μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα.

Οι τέσσερις αλλοδαποί, τρεις άνδρες και μια γυναίκα ηλικίας 24, 28, 33 και 42 χρόνων πλησίασαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας έναν άνδρα που έκανε μόνος βόλτα στα σοκάκια του νησιού των ανέμων και ένας από αυτούς επιχείρησε να αρπάξει με την βία το μεγάλης αξίας ρολόι επώνυμης φίρμας που φορούσε στον καρπό του. Όμως, εκείνος κατάφερε να το συγκρατήσει και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Βάσει των στοιχείων που συγκέντρωσαν και του υλικού που είχε καταγράψει η κάμερα κλειστού κυκλώματος ενός καταστήματος, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου εντόπισαν την Τρίτη τους τέσσερις δράστες που αναγνωρίστηκαν από το παρ’ ολίγον θύμα τους και συνελήφθησαν. Την Τετάρτη οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου, όπου τους απαγγέλθηκε κατηγορία για απόπειρα διακεκριμένης κλοπής κατά συναυτουργία, αλλά εξετάζεται αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές.

Πηγή: patrastimes.gr