Μαζί με εκπαιδευμένο σκύλο έκαναν έφοδο στην δομή παραμονής αλλοδαπών στην ΒΙΑΛ της Χίου οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και αμέσως ο τετράποδος ανιχνευτής χώθηκε στον χώρο όπου διέμενε μια αλλοδαπή, όπου ξετρύπωσε μια συσκευασία η οποία περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 265 γραμμαρίων!

Η γυναίκα συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς κατά την διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι σχεδίαζε να πουλήσει την κάνναβη σε άλλους φιλοξενούμενους στο hot spot. Φαίνεται, μάλιστα, ότι η διακίνηση ναρκωτικών έχει «φουντώσει» για τα καλά στην συγκεκριμένη δομή.

Κι αυτό, γιατί οι ίδιοι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών πέρασαν λίγο αργότερα χειροπέδες και σε άλλους δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι διέμεναν σε σπίτι εκτός δομής και ανακάλυψαν μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 440 γραμμαρίων που, όπως προέκυψε, θα διέθεταν προς πώληση στο hot spot! Και αυτοί, όπως και η γυναίκα, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου με την ίδια κατηγορία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Πηγή: patrastimes.gr