Δυο επεισόδια προκάλεσε μέσα σε 48 ώρες ένας 23χρονος αλλοδαπός σε βάρος γυναικών οι οποίες εργάζονται στο ίδιο περίπτερο στην κεντρική πλατεία των Φιλιατρών, αλλά στο ένα από αυτά… ξέφυγε εντελώς επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα στην εμβρόντητη εργαζόμενη!

Το συγκεκριμένο περιστατικό είχε γίνει το πρωί της περασμένης Τρίτης, όταν ο νεαρός επιδειξίας είχε κατεβάσει προκλητικά το παντελόνι του μπροστά στην γυναίκα, όμως είχε προλάβει να εξαφανιστεί πριν φτάσουν οι αστυνομικοί του τμήματος Τριφυλίας. Το πρωί της Πέμπτης, όμως, ο αλλοδαπός επέστρεψε και βρήκε στο περίπτερο την ιδιοκτήτριά του, την οποία άρχισε να βρίζει και να απειλεί χωρίς λόγο.

Αυτή τη φορά, όμως, οι αστυνομικοί επενέβησαν εγκαίρως και πέρασαν χειροπέδες στον 23χρονο, ενώ βρήκαν και διεγερτικά χάπια στο σακίδιο που είχε μαζί του. Ο νεαρός, που είχε προκαλέσει και άλλα επεισόδια στην περιοχή τις τελευταίες ημέρες, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κυπαρισσίας με κατηγορίες για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και κατοχή ναρκωτικών.

Πηγή: patrastimes.gr