Ανατροπή φαίνεται πως έχουμε στο γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα sdna.gr, ο “Γιάννης Αλαφούζος προσανατολίζεται να προτείνει στην Πολιτεία την δημιουργία της νέας Λεωφόρου και την παραμονή των πρασίνων στην φυσική τους έδρα.

Σύμφωνα με το πλάνο του ιδιοκτήτη της πράσινης ΠΑΕ, στο τραπέζι της συζήτησης με τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας, δηλαδή Δήμο Αθηναίων και Κυβέρνηση, πέφτει η σκέψη να προχωρήσει η αναπροσαρμογή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, με ένα ολικό λίφτινγκ που θα περιλαμβάνει το γήπεδο ποδοσφαίρου, τον Τάφο του Ινδού, τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη και την ανάπλαση της γύρω περιοχής, με ένα σχέδιο που θυμίζει που θυμίζει πολύ έντονα εκείνο που είχε παρουσιαστεί στον Τάφο του Ινδού την άνοιξη του 2016.

Το σχέδιο του Γιάννη Αλαφούζου κάνει λόγο για μία νέα ανακαινισμένη, πιο μοντέρνα Λεωφόρο Αλεξάνδρας χωρητικότητας 22.000 θέσεων, που θα εξασφαλιστεί με την ανέγερση δύο νέων εξεδρών στην Τσόχα και την Αλεξάνδρας που δεν θα ξεπερνούν σε ύψος αυτό της Θύρας 13 (ώστε να μην αλλάξει ο συντελεστής δόμησης), αλλά και έργα ανάπτυξης στην γύρω περιοχή”.

Ωστόσο, όπως σημειώνει το δημοσίευμα, η ιδέα του Βοτανικού παραμένει στο παιχνίδι, παρόλα αυτά η Λεωφόρος είναι ισχυρός αντίπαλος στην… κούρσα για την τελική απόφαση.

Πηγή: patrastimes.gr