Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε έναν άνδρα στην Κρήτη, ο οποίος, επιστέφοντας στο σπίτι του σε χωριό της Ιεράπτερας, διαπίστωσε ότι έμενε ήδη κάποιος άλλος.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, τον τελευταίο χρόνο έμενε στην Αθήνα, καθώς, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού δεν μπορούσε να επισκέπτεται συχνά στην Κρήτη. Έτσι, το σπίτι του ήταν, τουλάχιστον όπως νόμιζε ο ίδιος, κλειστό.

Πριν λίγες ημέρες πήρε την απόφαση να έρθει στην Κρήτη για να κάνει κάποιες δουλειές που είχε και να επιθεωρήσει το σπίτι του στην Καλαμαύκα της Ιεράπετρας.

Όταν λοιπόν έφτασε στο σπίτι επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα αλλά δεν μπορούσε διότι οι κλειδαριές είχαν αλλαχθεί. Χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού του και με έκπληξη αντίκρισε κάποιον άνδρα, Αλβανικής καταγωγής, να ανοίγει κανονικά σαν κύριος την πόρτα.

Μόλις ο αλλοδαπός βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού έτρεξε προς άγνωστη κατεύθυνση και εξαφανίστηκε.

Ο ιδιοκτήτης μπήκε στο σπίτι και αντίκρισε «ένα αχούρι» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην κατάθεσή του στις αστυνομικές αρχές.

Από την αυτοψία που έγινε στον χώρο διαπιστώθηκε πως ο αλλοδαπός έμενε για καιρό στο ξένο σπίτι χωρίς να το έχουν αντιληφθεί οι κάτοικοι του χωριού.

Σημειώνεται ότι η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τον δράστη και τον αναζητά, εκείνος όμως, προς το παρόν, διαφεύγει της σύλληψης.

Πηγή: cretapost.gr

Πηγή: patrastimes.gr