Με ερωτική διάθεση πλησίασαν έναν ηλικιωμένο στη Λιβαδειά δύο Ελληνίδες, η μία εκ των οποίων ανήλικη, και άρχισαν να τον… «χουφτώνουν» στα απόκρυφα σημεία του κάνοντάς του άσεμνες προτάσεις! Ο άτυχος παππούς έμεινε εμβρόντητος, με αποτέλεσμα να τον ξαφρίσουν ανενόχλητες!

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής και ενώ ο ηλικιωμένος είχε γίνει κόκκινος σαν παντζάρι, οι δυο πονηρές άρπαξαν από την τσέπη του ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή. Όμως, τις είδε ένας αστυνομικός της Ασφαλείας Λιβαδειάς εκτός υπηρεσίας, ο οποίος περνούσε τυχαία και πριν προλάβουν να απομακρυνθούν τις ακινητοποίησε!

Στην συνέχεια, παρέδωσε τις δυο «μακρυχέρες» στην υπηρεσία του, όπου υποβλήθηκαν σε σωματική έρευνα και βρέθηκε πάνω τους το κλεμμένο χαρτονόμισμα, το οποίο αποδόθηκε στο θύμα τους. Σε βάρος των δυο γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία
για κλοπή και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας που περιλαμβάνει τους γονείς της ανήλικης για παραμέληση της εποπτείας της και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Πηγή: patrastimes.gr