Ο Kevin Spacey αντιμετωπίζει εκ νέου κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση, καθώς όπως μεταδίδει το «People», ο πρωταγωνιστής της σειράς House of Cards κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση, βιαιοπραγία και εσκεμμένη πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας από τον 48χρονο Anthony Rapp. Το φερόμενο ως βίαιο περιστατικό συνέβη όταν ήταν ακόμη 14 ετών και είχε πάει σε πάρτι που είχε κάνει ο Spacey στο σπίτι του το 1986.

Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον Spacey δεν απάντησε αμέσως στο αίτημα του People για κάποιο σχόλιο, ωστόσο στο παρελθόν ο Spacey έχει αναφέρει πως δε θυμάται να έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

Ο Rapp εξήγησε πως «υπέστη ψυχολογικά τραύματα, όπως σοβαρή συναισθηματική δυσφορία, ταπείνωση, τρόμο, θυμό, κατάθλιψη και άγχος ένα σοβαρό σοκ στο νευρικό του σύστημα», ενώ ισχυρίζεται ότι τα παραπάνω τον έχουν κάνει να απέχει αναγκαστικά από το επάγγελμά του.

Ένας δεύτερος άνδρας επίσης που στη δικογραφία αποκαλείται “C.D.”, κατηγορεί επίσης τον Spacey για σεξουαλική επίθεση στην ίδια ηλικία με τον Rapp, 14 χρόνων δηλαδή. Και οι δύο, ζητούν ακαθόριστες ακόμα αποζημιώσεις ως τιμωρία σχετικά με όσα τους έχουν στιγματίσει στην εφηβεία τους.

Πηγή: patrastimes.gr