Το Διεθνές Σιρκουί Πάτρας, ένας θεσμός που φέτος κλείνει  13 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας ως ένα από τα κορυφαία γεγονότα στο είδος του στη Ελλάδα και το εξωτερικό, είναι έτοιμο να πατήσει …γκάζι και αυτόν τον Σεπτέμβριο.

Το 13ο PICK ΛΟΥΞ COLA Plusn Light μετρά πλέον αντίστροφα καθώς οι αγώνες θα διεξαχθούν το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας  όπου και φέτος θα μετατραπεί σε πίστα φιλοξενίας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

ΦΩΤΟ 7

Και αυτή την σεζόν το ενδιαφέρον  για συμμετοχή είναι αυξημένο από τους οδηγούς αποδεικνύοντας  πως το επίπεδο των αγώνων παραμένει σε υψηλό επίπεδο.

Να σημειωθεί πως το 13ο PICK ΛΟΥΞ COLA Plusn Light είναι υπό την αιγίδα της ΓΓΑ και του ΕΟΤ.

Μεγάλος χορηγός του αγώνα είναι  η ΛΟΥΞ COLA Plusn Light και χορηγοί η ΕΚΟ και η SUPER FAST FERRIES.

Επίσης χορηγός εκκίνησης τα S/M ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ και χορηγός πίστας η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ.

Το 13ο PICK ΛΟΥΞ COLA Plusn Light, θα διεξαχθεί με βάση τις τρέχουσες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τη διεξαγωγή αγωνιστικών δραστηριοτήτων, καθώς και με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε.), το οποίο μπορείτε να διαβάσετε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας. Όπως προβλέπεται από τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που ισχύουν αυτή τη στιγμή.

*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης

Το επίσημο site του PICK

http://www.pickpatras.gr/

Η επίσημη σελίδα στο facebook του PICK

https://www.facebook.com/pages/PICK-PATRAS/225695184137545?fref=ts

Το youtube channel του PICK:

http://www.youtube.com/user/PickPatras?feature=watch

Πηγή: patrastimes.gr