Αποκαλύψεις για το παρασκήνιο της παρολίγον παραίτησης του Σωτήρη Τσιόδρα, κάνει με ανάρτησή του ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι έχει δηλώσει πως εκλογές θα γίνουν 13 ή 20 Σεπτεμβρίου, ή και ακόμη νωρίτερα.

Διαβάστε την ανάρτηση:

«Fake news είναι και να διαψεύσεις ως κυβερνητικός εκπρόσωπος την πραγματικότητα.

Δεν είπε κανείς ότι η κυβέρνηση έχει αποσύρει τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Η πραγματικότητα είναι διαφορετική: Ο Τσιόδρας απέσυρε τον εαυτό του.

Ο Τσιόδρας σύμφωνα με δικές μου πληροφορίες — που κανείς δεν μπορεί να διαψεύσει εκτός αν το κάνει ο ίδιος ο Τσιόδρας — έφθασε στα πρόθυρα της παραίτησης (και συγκρατήθηκε από συγκεκριμένο άνθρωπο) γιατί διαφωνούσε ευρέως με την κυβέρνηση σε θέματα χαλάρωσης.

Το ότι μετέχει στις συσκέψεις είναι φυσικό ( αφού δεν παραιτήθηκε). Αν εισακούονται οι εισηγήσεις του είναι άλλο θέμα. Και αν η κυβέρνηση θέλει η όχι να επιστρέψει ο Τσιόδρας στην ενημέρωση, ε καλύτερα ας μη το συζητήσουμε. Γιατί ίσως αναγκασθεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να κάνει μια από τις δημόσιες τοποθετήσεις του που μόνο ο ίδιος πιστεύει.

ΥΓ. Δείγμα αλλοπρόσαλλων αποφάσεων: Η κυβέρνηση αυξάνει το ποσοστό πληρότητας των πλοίων σε 80 έως 85%. Λίγες ώρες μετά αποφασίζει την υποχρεωτικότητα της μάσκας και στους ανοικτούς χώρους των πλοίων. Αν όλα αυτά δεν είναι αντιφατικά….»

Πηγή: patrastimes.gr