Ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας, δηµοτικός σύµβουλος Πατρέων και µέλος του ∆.Σ. του Επιµελητηρίου Αχαΐας, Αντώνης Κουνάβης, είναι η πρώτη  επίσημη υποψηφιότητα για της εκλογές στη ∆ΕΕΠ Ν.∆. Αχαΐας.

Ο ίδιος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία της ∆ΕΕΠ Ν.∆. Αχαΐας (πρώην ΝΟ∆Ε), με μια αναλυτική δήλωση η οποία έχει ως εξής: «Κατόπιν ώριµης σκέψης και περισυλλογής, ακολουθώντας πρωτίστως τις σχετικές  προτροπές φίλων και συναγωνιστών,  αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την προεδρία της ∆ΕΕΠ Νέας ∆ηµοκρατίας Αχαΐας, στις εσωκοµµατικές εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021.

Η υποψηφιότητά µου δεν έχει ως αυτοσκοπό µια υψηλή κοµµατική ή κρατικοδίαιτη θέση, ούτε καθοδηγείται από προσωπικές φιλοδοξίες. Η υποψηφιότητά µου δεν κρύβει καµία υστεροβουλία, κι αυτό το ξέρουν πολύ καλά όλοι όσοι είναι γνώστες της συνεπούς διαδροµής µου στη µεγάλη φιλελεύθερη παράταξη, από τη ΜΑΚΙ και την ΟΝΝΕ∆, έως σήµερα.

Η υποψηφιότητα µου έχει ως γνώµονα την αναγέννηση της ∆ΕΕΠ, έχοντας ως οδηγό τις ακλόνητες αρχές και αξίες της σύνθεσης, της ενότητας, της σύµπνοιας και της οµοψυχίας. Εάν τα µέλη της Νέας ∆ηµοκρατίας µού κάνουν την ύψιστη τιµή και µε αναδείξουν πρόεδρο της ∆ΕΕΠ, δεσµεύοµαι ότι θα δουν µια Οργάνωση ζωντανή και δραστήρια, τα γραφεία της οποίας θα είναι ανοικτά για όλους.

Προτεραιότητά µας θα είναι η αγαστή συνεργασία µε τους βουλευτές µας, τα στελέχη και τη Βάση µας, για το καλό του Νοµού Αχαΐας και της παράταξής µας. Οφείλω να διαµηνύσω ότι η επόµενη ηµέρα των εσωκοµµατικών εκλογών, ανεξαρτήτως αποτελέσµατος, θα πρέπει να µας βρει ανανεωµένους, δυνατούς, µε περισσότερη όρεξη για προσφορά, ενωµένους σαν µία γροθιά, χωρίς εσωτερικές έριδες ή πισώπλατα µαχαιρώµατα, που το µόνο που µπορούν να προκαλέσουν είναι ζηµιά στην ίδια µας την παράταξη. Να αφήσουµε πίσω µας τις όποιες πληγές του παρελθόντος, ώστε να βαδίσουµε µπροστά.

Καλώ όλα τα µέλη της Νέας ∆ηµοκρατίας να συµµετάσχουν µαζικά στις εσωκοµµατικές εκλογές, διότι µε την ψήφο µας δυναµώνουµε το κόµµα µας, την πατρίδα µας. Η Νέα ∆ηµοκρατία ανήκει σε όλες και όλους, ανήκει στα µέλη της, στους φίλους της, σε όλες τις Ελληνίδες, σε όλους τους Έλληνες».

Πηγή: patrastimes.gr