Σε δήλωσή του ο π. Αναστάσιος Γκοτσόπουλος εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Πατρών αναφερόμενος στην συμμετοχή του στο συλλαλητήριο κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών αναφέρει:

“…Ασφαλώς και συμμετείχα στην εκδήλωση διαμαρτυρίας για τη ΒΙΑΙΗ ΕΠΙΒΟΛΗ των εμβολιασμών, μαζί με άλλους δύο κληρικούς και χιλιάδες Πατρινών που εντελώς αυθόρμητα και χωρίς την παραμικρή οργάνωση ή πολιτική ή άλλη κάλυψη ή παρότρυνση βρεθήκαμε προχθές το απόγευμα στην πλ. Γεωργίου Πατρών.

Οι χιλιάδες λαού, ανάμεσά τους και εμβολιασμένοι (!) διαμαρτυρηθήκαμε – μήπως κατέστη η διαμαρτυρία αδίκημα; – για την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ εμβολίων, που κυκλοφορούν με ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΔΕΙΑ, διότι βρίσκονται σε ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ. Αξίζει να σημειωθεί ότι όχι μόνο μικροφωνική εγκατάσταση δεν υπήρχε αλλά ούτε καν ντουντούκα, η οποία εξασφαλίστηκε λίγο πριν αρχίσει η πορεία…

Επίσης, επισημαίνουμε με ιδιαίτερη έμφαση τον ειρηνικό χαρακτήρα της διαμαρτυρίας παρά  το γεγονός ότι κάποιοι οικογενειάρχες λίαν προσεχώς θα χάσουν το μισθό τους.

Μικρή λεπτομέρεια ανάξια σημασίας για το γνωστό φλάμιο δημοσιογραφικό ήθος είναι ότι τόσο εγώ όσο και οι άλλοι δύο κληρικοί που συμμετείχαμε στην εκδήλωση διαμαρτυρίας και στην πορεία δεν πήγαμε στο Επισκοπείο Πατρών!

Ναι!

Κανένας κληρικός, και ασφαλώς ούτε εγώ, δεν βρεθήκαμε έξω από το Επισκοπείο των Πατρών κατά τη προχθεσινή πορεία!

π. Ἀναστάσιος Γκοτσόπουλος”

Πηγή: patrastimes.gr