Γνωστοί στην Ελληνική Αστυνομία είναι οι δύο άνδρες που χθες το μεσημέρι έστησαν απάτη σε βάρος μιας ηλικιωμένης γυναίκας στο Σκεπαστό Καλαβρύτων.

Σύμφωνα με πληροφορίεςc οι δύο άνδρες συστήθηκαν στην ηλικιωμένη ως μέλη συνεργείου της ΔΕΗ και ήθελαν να πραγματοποιήσουν «έλεγχο» στο σπίτι καθώς όπως είπαν στη γυναίκα υπήρχε κίνδυνος φωτιάς από βραχυκύκλωμα.

Η ηλικιωμένη, καλόπιστα, δέχθηκε τους δύο άνδρες εντός του σπιτιού της και η συνέχεια είχε άσχημη κατάληξη. Οι απατεώνες έπεισαν τη γυναίκα να μετακινήσει τα χρήματα που συγκέντρωνε για χρόνια, καθώς όπως της είπαν οι δύο δράστες «κινδύνευαν» από ενδεχόμενη φωτιά. Τότε, οι δύο κακοποιοί βρήκαν την ευκαιρία και με τη μέθοδο της απασχόλησης απέσπασαν τα χρήματα από την ηλικιωμένη, με το ποσό να αγγίζει τις 11.000 ευρώ.

Αστυνομικές πληροφορίες, αναφέρουν πως οι δύο δράστες είναι γνωστοί στις Αρχές και έχουν πραγματοποιήσει πολλές παρόμοιες κλοπές και απάτες. Οι Αστυνομικοί του ΑΤ Καλαβρύτων ενήργησαν άμεσα και κατάφεραν να εντοπίσουν τον έναν από τους δύο δράστες, ο οποίος σήμερα το πρωί θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Καλαβρύτων.

Πηγή: patrastimes.gr