Με την πρόφαση ότι έπρεπε να προχωρήσει στην τακτοποίηση μιας οφειλής που εκκρεμούσε μεταξύ τους τηλεφώνησε ένας άγνωστος σε έναν κάτοικο περιοχής της Ημαθίας, παριστάνοντας το πρόσωπο στο οποίο πράγματι όφειλε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό!

Το θύμα δεν κατάλαβε ότι δεν συνομιλούσε με τον γνωστό του και ακολούθησε τις οδηγίες του αγνώστου, ο οποίος τον κατηύθυνε να καταθέσει 22.850 ευρώ σε έναν τραπεζικό λογαριασμό που του έδωσε! Η κατάθεση έγινε το πρωί της περασμένης Πέμπτης, αλλά λίγο αργότερα το θύμα ενημερώθηκε από αυτόν στον οποίο χρωστούσε ότι ο λογαριασμός δεν του ανήκε!

Μετά την καταγγελία του, ξεκίνησε έρευνα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας και ταυτοποιήθηκαν άμεσα τα στοιχεία μίας Ελληνίδας στην οποία ανήκει ο λογαριασμός. Η γυναίκα εντοπίστηκε σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, συνελήφθη από αστυνομικούς της τοπικής Ασφάλειας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας κατηγορούμενη για απάτη. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η ταυτότητα του συνεργού της.

Πηγή: patrastimes.gr