Με εντατικούς ρυθμούς και χωρίς την παραμικρή απόκλιση από το αρχικώς σχεδιασμένο πρόγραμμα, συνεχίζονται οι εμβολιασμοί υγειονομικών στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Μάλιστα, μια νέα παρτίδα με εμβόλια αναμένεται να φτάσει σήμερα Πέμπτη στο Νοσοκομείο του Ρίου, στο οποίο το πρόγραμμα των εμβολιασμών θα συνεχιστεί και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, από την ερχόμενη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου θα παραλάβουν εμβόλια και θα ξεκινήσουν τους εμβολιασμούς υγειονομικών υπαλλήλων τόσο το Γενικό Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” όσο και το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών.

Από την Τρίτη – ημέρα εκκίνησης της διαδικασίας – μέχρι τώρα, έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 225 εμβολιασμοί.

Την Τρίτη εμβολιάστηκαν 115 άτομα, γιατροί, νοσηλευτές και προσωπικό και την Τετάρτη άλλοι 110 υγειονομικοί υπάλληλοι. 25 εμβολιασμοί είναι προγραμματισμένοι για σήμερα.

Να τονιστεί τέλος ότι όσο οι ημέρες περνούν αυξάνεται και ο αριθμός των υγειονομικών που εκφράζουν τη θέλησή τους να κάνουν το εμβόλιο.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση τα όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι ώρας, από τις 21 Ιανουαρίου θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί στα Κέντρα Υγείας και στις ΤΟΜΥ της Πάτρας.

Πηγή: patrastimes.gr