Ο δικηγόρος που ανέλαβε πρόσφατα την πλευρά της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη μίλησε το βράδυ της Πέμπτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Τέσσερα χρόνια μετά μίλησε για τον νέο αυτόπτη μάρτυρα που επιβεβαιώνει ότι ο αδικοχαμένος τραγουδιστής βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού το μοιραίο βράδυ.

«Αυτό που μου κάνει μεγάλη εντύπωση και θα σας πω πώς εγώ προσωπικά έφτασα στον μάρτυρα γιατί εκείνη την ημέρα που έφυγε ο Παντελής Παντελίδης έφυγε με τις δύο κοπέλες από το σπίτι για να πάει στο αυτοκίνητο ήταν περίπου 12 άτομα. Και μου κάνει τρομερά μεγάλη εντύπωση γιατί τόσα χρόνια οι αρχές δεν έψαξαν να βρουν ποια είναι αυτά τα άτομα με τα οποία ο Παντελίδης ήταν το βράδυ πριν το ατύχημα. Ήρθαν στα χέρια μου κάποιες φωτογραφίες, και ψάχνοντας βρήκα κάποιους από τους συγκεκριμένους και πήγα εγώ προσωπικά και τους συνάντησα και τους είπα ότι σε αυτές τις φωτογραφίες φαίνονται και γιατί δεν έχουν δώσει κατάθεση και τι έχει γίνει» είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Μέσα στους μάρτυρες που συνάντησα, που είναι αρκετοί, δεν είναι ένας. Ένας έχει καταθέσει προς το παρόν είχα την απάντηση ότι βρισκόταν εκείνο το βράδυ εκεί, και αφού τελείωσε η βραδιά που όλοι γνωρίζουμε τι συνέβαινε, έβγαλε τον Παντελή Παντελίδη έξω από το σπίτι με τις δύο κοπέλες, ο οποίος είχε πιει πάρα πολύ και τον έβαλε στη θέση του συνοδηγού. Το λένε περισσότεροι και επιβεβαιώνουν».

Ο δημοσιογράφος Θάνος Κλωνόπουλος επικοινώνησε και με την πλευρά της Φρόσως Κυριακού, που επεσήμανε: «Δεν έχουμε λάβει ακόμα γνώση. Όταν ενημερωθούμε κι εμείς, θα απαντήσουμε ανάλογα».

Πηγή: patrastimes.gr