Ο 44ος Αμερικανός πρώην πρόεδρος, Μπάρακ Ομπάμα, επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης της Δευτέρας με τον οικοδεσπότη «Late Show» Stephen Colbert, ότι αναζήτησε διαβαθμισμένες πληροφορίες για εξωγήινους κατά τη διάρκεια του χρόνου του στο οβάλ γραφείο, αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει όσα έμαθε.

«Σίγουρα ρωτήθηκα για αυτό», είπε ο Ομπάμα όταν ο Colbert έθεσε τα UFO κατά τη διάρκεια μιας ευρείας συνέντευξης, για να προωθήσει το «A Promised Land», το νέο βιβλίο του Ομπάμα.«Δεν μπορώ να σου πω», απάντησε ο Ομπάμα, με ένα σιωπηλό χαμόγελο. «Συγνώμη». Ο Colbert πήρε αυτή την αρνητική απάντηση, ως τη μόνη επιβεβαίωση που χρειαζόταν ότι δεν είμαστε μόνοι. Εντάξει, θα το πάρω ως «ναι», είπε. «Επειδή αν δεν υπήρχαν, θα έλεγες ότι δεν υπήρχε κανένα. Μόλις παίξατε το χέρι σας. Νόμιζα ότι ήσουν παίκτης του πόκερ».

Ο Ομπάμα δεν έκανε τίποτα για να αντιστρέψει το συμπέρασμα του Colbert. «Μη διστάσετε να το σκεφτείτε», είπε ο πρώην πρόεδρος. «Ω, το κάνω», είπε ο Colbert. «Κάποτε τα UFO και η Roswell ήταν η μεγαλύτερη συνωμοσία. Και τώρα που φαίνεται τόσο ήρεμη, η ιδέα ότι η κυβέρνηση μπορεί να έχει ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο », δήλωσε ο Ομπάμα. Ενώ ο Αμερικανός δημοσιογράφος, έτρεξε να συμπληρώσει «Τώρα η μεγαλύτερη συνωμοσία είναι ότι οι άνθρωποι στο Μίσιγκαν ψηφίζουν».

Πηγή: patrastimes.gr