Διακριτικές αποστάσεις από το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσε αλγεινές εντυπώσεις και το οποίο παρουσιάζει δημοσιογράφους να κυνηγούν κρατικά χρήματα, κράτησε η Όλγα Γεροβασίλη.

Μιλώντας στο Mega η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Άρτας, έκανε λόγο «για σατιρικό σποτ που είχε ατυχή παρουσίαση».

«Δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι ίδιοι. Δεν είπαμε να μη στηριχθούν τα ΜΜΕ, αλλά αυτό να γίνει με διαφανείς αντικειμενικές διαδικασίες, που να σχετίζονται με την επισκεψιμότητα και τον αριθμό εργαζομένων κάθε μέσου. Κυβέρνηση και Πέτσας δεν μας απάντησαν για τις χρηματοδοτήσεις των μέσων ενημέρωσης. Αντίπαλός μας δεν είναι κανένας δημοσιογράφος. Κάθε δημοσιογράφος οφείλει να κάνει τη δουλειά του» πρόσθεσε χαρακτηριστικά για το θέμα.

Σύμφωνα με την κ. Γεροβασίλη, η κυβέρνηση είναι στριμωγμένη λόγω «αδιαφανούς διαχείρισης των οικονομικών. Υπήρξαν απευθείας αναθέσεις υπουργείων. Έγιναν όργια με αφορμή τον κορωνοϊό. Γι’ αυτό προβαίνει σε αντιπερισπασμούς».

Σχολιάζοντας την υπόθεση Παπαδημούλη, ο οποίος νοικιάζει τα ακίνητά του σε ΜΚΟ που στεγάζουν πρόσφυγες-μετανάστες, υποστήριξε πως «η αγορά ακινήτων δεν απαγορεύεται. Είναι χρήματα νομίμως κτηθέντα, δηλωμένα και φορολογημένα, απολύτως διαφανώς».

Πηγή: patrastimes.gr