Συντετριμμένοι είναι οι κάτοικοι στην περιοχή της Μεσσαράς στην Κρήτη από την τραγική κατάληξη που είχε η νοσηλεία της 62χρονου μικροβιολόγου η οποία προσεβλήθη από την Covid-19 και νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη μικροβιολόγος εισήχθη στην κλινική covid του νοσηλευτικού ιδρύματος στις 4 Αυγούστου. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας της άρχισε να επιδεινώνεται και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στην εντατική και εν συνεχεία η διασωλήνωσή της. Το απόγευμα της Τετάρτης η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε σύμφωνα με τους γιατρούς από βαριά πολυοργανική ανεπάρκεια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η 62χρονη μικροβιολόγος υπέφερε από υποκείμενα νοσήματα ενώ σύμφωνα με άτομα από το φιλικό της περιβάλλον η άτυχη γιατρός δεν είχε εμβολιαστεί καθώς ήταν αρνήτρια του εμβολίου με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η υγεία της και να χρειαστεί να νοσηλευτεί διασωληνωμένη με κορωνοϊό, στην ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Εν τω μεταξύ, σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό του Αγίου Μύρωνα Καπαριανών, συγγενείς και φίλοι, θα αποχαιρετήσουν την 65χρονη γιατρό. Η σορός της εκλιπούσης, από το Διονύσι, στην περιοχή της Μεσαράς, θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 11, ενώ στην κηδεία της θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Πηγή: patrastimes.gr