Ακόμη μια κλοπή μεγάλης ποσότητας καλωδίων χαλκού έγινε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Όμως, το ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι πως οι κλέφτες μετέφεραν τα κλοπιμαία με φορτηγό της επιχείρησης την οποία προηγουμένως διέρρηξαν και στη συνέχεια επέστρεψαν το όχημα στη θέση του!

Ειδικότερα, οι δράστες «σήκωσαν» από αύλειο χώρο εταιρείας ανακύκλωσης στην περιοχή της Ευκαρπίας, καλώδια χαλκού συνολικού βάρους 1.000 κιλών. Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα “GRtimes.gr”, τα φόρτωσαν σε φορτηγό της επιχείρησης την οποία «χτύπησαν» και στη συνέχεια, αφού ξεφόρτωσαν τα κλοπιμαία στο σπίτι ενός εκ των δραστών, επέστρεψαν το φορτηγό στον χώρο της επιχείρησης, από όπου το αφαίρεσαν.

Στην εξιχνίαση της συγκεκριμένης υπόθεσης προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά, ενώ συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου μια 32χρονη, στο σπίτι ης οποίας, στην περιοχή των Διαβατών, εντοπίστηκαν τα καλώδια.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία και σε βάρος του 39χρονου συζύγου της, ο οποίος μαζί με συνεργούς του προέβη στη συγκεκριμένη ενέργεια.

Πηγή: patrastimes.gr