Αναμένοντας το Μήνυμα της Ομάδας για την Επιτυχία του Παναθηναϊκού

Αναμένοντας το Μήνυμα της Ομάδας για την Επιτυχία του Παναθηναϊκού

Πέρσι, ο προπονητής Εργκίν Αταμάν είχε ζητήσει από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να αγοράσουν εισιτήρια για το Βερολίνο, και τα λόγια του δικαιώθηκαν, καθώς η ομάδα κατέκτησε το έβδομο αστέρι στη φανέλα. Φέτος, όμως, ο Αταμάν αναμένει αυτή την πρόσκληση να προέρχεται από τους παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο. «Την περυσινή σεζόν το είπα αυτό γιατί ήθελα να στείλω ένα σημαντικό μήνυμα στον κόσμο. Φέτος, θέλω να περιμένω λίγο, θα είμαστε έτοιμοι για το Final Four, περιμένω να έρθει αυτό το μήνυμα από τους αρχηγούς και την ομάδα. Σύντομα θα το στείλει η ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Σλούκας, ηγέτης του Παναθηναϊκού, μίλησε για την αρχή της φετινής σεζόν και την πρόοδο που αναμένεται τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. «Το παρελθόν είναι πίσω μας, ο κόσμος θυμάται και ζούμε για το παρόν. Κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα φέρει το μέλλον. Αυτό που κάναμε πέρυσι ήταν κάτι μαγικό, αλλά η φετινή χρονιά έχει ξεκινήσει κάπως περίεργα για εμάς. Προσπαθούμε να ενσωματώσουμε τις νέες, υψηλών επιπέδων προσθήκες στη σύσταση που μας οδήγησε στην επιτυχία πέρυσι», δήλωσε.

Επιπλέον, ανέφερε ότι «θέλει χρόνο. Κάποιοι παίκτες, συμπεριλαμβανομένου και εμένα, δεν βρίσκονται ακόμη στο επίπεδο που επιθυμούμε λόγω των δύσκολων καλοκαιρινών μηνών και του τραυματισμού μου. Όλα αυτά χτίζονται σταδιακά. Υπάρχει η ποιότητα και το υλικό, γι’ αυτό είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον».

«Ο προπονητής μιλάει πάντα για μακροπρόθεσμους στόχους, ενώ εγώ, ως παίκτης, προτιμώ να εστιάζω στους κοντινούς στόχους, προχωρώντας παιχνίδι με παιχνίδι. Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στα playoffs και από εκεί και πέρα να δώσει το 100% του στις κρίσιμες αναμετρήσεις, είτε με πλεονέκτημα είτε με μειονέκτημα έδρας απέναντι σε δυνατές ομάδες. Αυτό συνέβη και πέρυσι και θα γίνει και φέτος».

Πηγή: naftemporiki.gr