Απογοητευτικός Λαμία Καλλιθέα Χωρίς Νικητή και Χωρίς Γκολ

Απογοητευτικός Λαμία Καλλιθέα Χωρίς Νικητή και Χωρίς Γκολ

Ο αγώνας στη Λαμία μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και της Καλλιθέας ολοκληρώθηκε δίχως νικητή και γκολ, σηματοδοτώντας την έναρξη της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι εμφάνισαν καλύτερη εικόνα και είχαν αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουν. Ωστόσο, ο τερματοφύλακας Κόστιτς και η ατυχία τους στέρησαν το γκολ.

Στις σημαντικές φάσεις του παιχνιδιού, ο Μανθάτης πλησίασε στο γκολ στο 31΄, αλλά το διαγώνιο σουτ του δεν ήταν επαρκώς δυνατό λόγω της πίεσης από τον Μπίκοβ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ουλντρίκις δεν βρήκε επίσης στόχο.

Η ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι απείλησε σοβαρά την εστία της Λαμίας στο 59΄, με τον Ντεμέτριους να βγάζει έναν δυνατό σουτ που απέκρουσε ο Κόστιτς. Στη συνέχεια, η Λαμία είχε δυο καλές ευκαιρίες, με τον Ενρίκες στο 71΄ να μην μπορεί να επωφεληθεί από τη σέντρα του Ραντόνια, ενώ το φάουλ του Βλαχομήτρου στο 72΄ κατέληξε πλάι από τα δίχτυα του Μπαραγάν.

Προς το τέλος του αγώνα, η Καλλιθέα ανέβασε την επιθετικότητα της και στο 83΄ ο Κόστιτς έκανε μια δύσκολη απόκρουση στο σουτ του Ελία, με τον Ντεμέτριους να αστοχεί στην αμέσως επόμενη ευκαιρία. Στο 85΄, το βολέ του Ενρίκες πέρασε κοντά από το αριστερό δοκάρι, ενώ στο 86΄ ο Βαλμπουενά σημάδεψε την αριστερή δοκό της Λαμίας.

Πηγή: newsbomb.gr