Μπάγερν Μονάχου Η θριαμβευτική πορεία συνεχίζεται με νέα νίκη στην Βρέμη

Μπάγερν Μονάχου Η θριαμβευτική πορεία συνεχίζεται με νέα νίκη στην Βρέμη

Μετά από μια σειρά εντυπωσιακών εμφανίσεων, η Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει την πορεία της στον γερμανικό ποδοσφαιρικό κόσμο, δείχνοντας τη δύναμή της. Μετά το επιβλητικό 6-1 επί της Χόλσταϊν και την εντυπωσιακή νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η ομάδα του Κομπανί κατέκτησε μία ακόμα μεγάλη νίκη, αυτή τη φορά με 5-0 στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η Μπάγερν έχει πλέον το τέλειο 4Χ4 και είναι η μοναδική πρωτοπόρος, έχοντας σκοράρει 20 γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια της, με την εκπληκτική αναλογία 16-3. Το παιχνίδι στη Βρέμη δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, καθώς ο Νόιερ υπέφερε από τραυματισμό και ο Ούλραιχ τον αντικατέστησε πριν την έναρξη του αγώνα.

Ο Μισέλ Ολίσε, ο οποίος ήρθε στην ομάδα από την Κρίσταλ Πάλας το καλοκαίρι έναντι 51 εκατομμυρίων ευρώ, ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Με δύο γκολ και δύο ασίστ, ο Γάλλος επιθετικός φρόντισε να κάνει εύκολα το απόγευμα για την Μπάγερν. Στο 23ο λεπτό, εκμεταλλεύτηκε ένα μεγάλο λάθος του Βάιζερ, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Στη συνέχεια, στο 32ο λεπτό, βρήκε τον Μουσιάλα, ο οποίος διπλασίασε το σκορ.

Ο Ολίσε συνέχισε την καλή του εμφάνιση και στο δεύτερο ημίχρονο, πετυχαίνοντας το 4-0, ενώ ο Γκνάμπρι ολοκλήρωσε το σκορ στο 65ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι αποφάσισαν να μειώσουν την ένταση, ευτυχώς για τη Βέρντερ, αποφεύγοντας περαιτέρω ζημιά.

Αποτελέσματα και σκόρερ της 4ης αγωνιστικής:
– Άουγκσμπουργκ-Μάιντς 2-3 (25′ Σλότερμπεκ, 57′ Εσέντε – 13′ Σίεμπ, 15′, 49′ Μπούρκαρντ)
– Χαϊντενχάιμ-Φράιμπουργκ 0-3 (54′ Ντόαν, 59′, 65′ Γκρίφο)
– Βέρντερ Βρέμης-Μπάγερν Μονάχου 0-5 (23′, 60′ Ολίσε, 32′ Μουσιάλα, 57′ Κέιν, 65′ Γκνάμπρι)
– Ουνιόν Βερολίνου-Χοφενχάιμ 2-1 (4′ Ρότε, 6′ Τζέονγκ Γου-Γέονγκ – 67′ Μπούλτερ)
– Μπόχουμ-Χόλσταϊν 2-2 (23′ Μπέρο, 35′ Ντάσχνερ – 15′ Πίχλερ, 89′ Μασίνο)

Πηγή: naftemporiki.gr