Διαιτητικά Θέματα Στη Συνάντηση Ηλιόπουλου Γκαγκάτση στην ΕΠΟ

Διαιτητικά Θέματα Στη Συνάντηση Ηλιόπουλου Γκαγκάτση στην ΕΠΟ

Σήμερα (8/10), ο Μάριος Ηλιόπουλος, μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, επισκέφθηκε τα γραφεία της ΕΠΟ, όπου είχε μία συνάντηση με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Μάκη Γκαγκάτση. Η συνάντηση, η οποία είχε προγραμματιστεί από το βράδυ της Κυριακής κατόπιν αιτήματος του Ηλιόπουλου, εστιάστηκε στα ζητήματα της διαιτησίας. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν εκφράσει διαμαρτυρίες σχετικά με την πρόσφατη ήττα τους (0-1) στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν μόνοι τους στο γραφείο του προεδρεύοντος της ΕΠΟ. Ο Γκαγκάτσης ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ ότι για τα διαιτητικά θέματα θα πρέπει να απευθυνθεί στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, τονίζοντας παράλληλα την ανεξαρτησία της, καθώς και τη διαδικασία επιλογής που ακολουθείται μέσω της UEFA.

Η συνάντηση διήρκεσε περίπου δύο ώρες. Μετά την ολοκλήρωσή της, ο Μάριος Ηλιόπουλος έκανε δήλωση, δίνοντας έμφαση στην επιδίωξη τους για το «ευ αγωνίζεσθαι»: «Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα την ομάδα, κατέστησα σαφές ότι δεν θα δεχτούμε χτυπήματα κάτω από τη μέση. Η ΑΕΚ είναι ο σύλλογος με τη μεγαλύτερη πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά. Το προφίλ της ομάδας, αλλά και το δικό μου, δεν μας επιτρέπουν να ανεχτούμε στην προσπάθεια για πρωταθλητισμό τέτοιου είδους ενέργειες. Θα προστατέψουμε τα ιδανικά μας με όλες μας τις δυνάμεις. “Λόγοι γάρ έργων σκιαί εισί.” Ο νοών νοείτω…».

Πηγή: naftemporiki.gr