«Εντατικοποιείται η δράση στην Super League με ενδιαφέροντα παιχνίδια»

«Εντατικοποιείται η δράση στην Super League με ενδιαφέροντα παιχνίδια»

Μετά την ολοκλήρωση της διακοπής για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων, η τέταρτη αγωνιστική της Super League ξεκινά σήμερα με δύο αναμετρήσεις. Στις 18:00 η Λαμία θα αντιμετωπίσει την Καλλιθέα, ενώ στις 20:00 ο Αστέρας Τρίπολης θα αγωνιστεί απέναντι στον Ατρόμητο.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο, Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, με ενδιαφέροντα παιχνίδια. Ο Πανσερραϊκός θα φιλοξενήσει τον Λεβαδειακό, ενώ ο Ολυμπιακός θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Παναιτωλικό. Επίσης, ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί απέναντι στον Άρη, με το μεγάλο ντέρμπι να διεξάγεται στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό.

Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα με την αναμέτρηση Ολυμπιακός-Βόλος. Σημαντική είναι η τρέχουσα κατάσταση στη βαθμολογία, με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να είναι ισόβαθμοι με 9 πόντους, ακολουθούμενοι από την ΑΕΚ με 7 πόντους και άλλες ομάδες όπως ο Άρης, ο Αστέρας και ο Παναθηναϊκός που βρίσκονται σε κοντινές θέσεις.

Η κατάσταση της βαθμολογίας είναι η εξής: Ολυμπιακός 9, ΠΑΟΚ 9, ΑΕΚ 7, Άρης 5, Αστέρας 4, Παναθηναϊκός 4, ΟΦΗ 4, Λαμία 4, Παναιτωλικός 3, Βόλος 3, Ατρόμητος 2, Καλλιθέα 2, Λεβαδειακός 1, Πανσερραϊκός 0.

Πηγή: newsbomb.gr