Η Adidas επεκτείνει τη συνεργασία της με την UEFA έως το 2027

Η Adidas επεκτείνει τη συνεργασία της με την UEFA έως το 2027

Η Adidas ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με την UEFA για τρία ακόμη χρόνια ως ο επίσημος προμηθευτής μπάλας για το Champions League, συνεχίζοντας τη συνεργασία που έχει ξεκινήσει το 2001. Αυτή η νέα συμφωνία ισχύει έως το 2027.

Στο πλαίσιο της τριετούς συμφωνίας, η Adidas θα προμηθεύει τις επίσημες μπάλες αγώνων για το UEFA Champions League, αρχής γενομένης από τα play-off και μετά, με νέα σχέδια για κάθε αγωνιστική περίοδο, επιβεβαιώνοντας την δέσμευση της για υποστήριξη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Επιπλέον, η Adidas θα εξακολουθήσει να είναι ο επίσημος προμηθευτής μπάλας για άλλες σημαντικές διοργανώσεις της UEFA, όπως το UEFA Super Cup, το UEFA Youth League και το UEFA Futsal Champions League.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται μετά την παρουσίαση της επίσημης μπάλας για την τρέχουσα διοργάνωση, η οποία διαθέτει ένα κλασικό σχέδιο με τα διάσημα αστέρια του θεσμού σε μαύρο και λευκό εξάγωνο.

Ο σχεδιασμός έχει μία μοντέρνα πινελιά, με λεπτομέρειες σε πορτοκαλί και κίτρινο νέον, ενσωματώνοντας τις σύγχρονες τεχνολογίες της Adidas.

Ο Γκι-Λοράν Επστάιν, διευθυντής μάρκετινγκ της UEFA, εξέφρασε τον ενθουσιασμό για την συνέχιση της συνεργασίας, δηλώνοντας: «Η UEFA είναι ενθουσιασμένη που συνεχίζει τη μακροχρόνια συνεργασία της με την Adidas. Και οι δύο οργανισμοί μας είναι αφοσιωμένοι στην καινοτομία και την αριστεία στο ποδόσφαιρο».

Ο Μπγιορν Γκούλντεν, διευθύνων σύμβουλος της Adidas, σημείωσε την σημασία της διοργάνωσης, λέγοντας: «Αυτό το τουρνουά είναι το πιο διάσημο γεγονός για τους ευρωπαϊκούς συλλόγους και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε να είμαστε μέρος αυτής της εξαιρετικής και καινοτόμου διοργάνωσης».

Επιπλέον, η συνεχής συνεργασία της Adidas με την Common Goal θα οδηγήσει σε κοινωνικές πρωτοβουλίες, καθώς το 1% των παγκόσμιων καθαρών πωλήσεων ποδοσφαίρου της φίρμας θα συμβάλλει σε έργα που πραγματοποιούν διαρκείς κοινωνικές αλλαγές για τις μειονεκτούσες κοινότητες.

Πηγή: naftemporiki.gr