Η Επανεκκίνηση της Σούπερ Λίγκας με Σημαντικά Ντέρμπι και Αγωνιστική Δράση

Η Επανεκκίνηση της Σούπερ Λίγκας με Σημαντικά Ντέρμπι και Αγωνιστική Δράση

Μετά την παύση για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων στο Nations League, τα εθνικά πρωταθλήματα στην Ευρώπη επέστρεψαν, όπως και η ελληνική Σούπερ Λίγκα. Η 4η αγωνιστική ξεκίνησε με δράση σε Λαμία και Τρίπολη και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα (16/9) στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Βόλο.

Η σημερινή μέρα περιλαμβάνει το πρώτο σημαντικό ντέρμπι της χρονιάς, τον αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στην Τούμπα. Ο πρωταθλητής Ελλάδας και ο Ολυμπιακός είναι οι μόνοι με τρεις νίκες μέχρι τώρα, και αν καταφέρουν να φτάσουν στο «καρέ», θα αποκτήσουν ένα σημαντικό προβάδισμα οκτώ βαθμών από το «τριφύλλι».

Η πειραϊκή ομάδα έχει τον τίτλο του φαβορί απέναντι στον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης», παρά το πρόσφατο 3-0 των «Καναρινιών» απέναντι στον Πανσερραϊκό. Ο Ολυμπιακός θα έχει στη διάθεσή του τους Γουίλιαν και Ολιβέιρα, με την ατμόσφαιρα στο γήπεδο να αναμένεται καυτή.

Ο Άρης, μετά τη νίκη του στις Σέρρες, επιδιώκει ένα «διπλό» στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ, που δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση, έχοντας προηγουμένως νικήσει 3-1 τον Βόλο.

Στην αναμέτρηση Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός, οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στη φετινή σεζόν, ενώ οι γηπεδούχοι αναζητούν την πρώτη τους επιτυχία στο πρωτάθλημα, αφού είναι η ομάδα με τη χειρότερη άμυνα της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής περιλαμβάνει:

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

  • Λαμία – Καλλιθέα 0-0
  • Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 1-2

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

  • 16:30 Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός
  • 18:30 Ολυμπιακός – Παναιτωλικός
  • 20:30 ΟΦΗ – Άρης
  • 20:30 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

  • 20:00 ΑΕΚ – Βόλος

Πηγή: newsbomb.gr