Κατηγορίες Βιασμού Εναντίον του Κιλιάν Μπαπέ στην Σουηδία

Κατηγορίες Βιασμού Εναντίον του Κιλιάν Μπαπέ στην Σουηδία

Βρίσκεται υπό έρευνα ο Κιλιάν Μπαπέ στη Σουηδία για κατηγορίες βιασμού και σεξουαλικής βίας. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Expressen, οι φερόμενες υποθέσεις σχετίζονται με γεγονότα που συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο της Στοκχόλμης, ενώ η Εθνική Γαλλίας συμμετείχε σε αγώνα για το Nations League. Η Aftonbladet, άλλη σουηδική εφημερίδα, έχει επισημάνει ότι μια γυναίκα υπέβαλε καταγγελία βιασμού στο ξενοδοχείο όπου διαμένει ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, χωρίς όμως να διευκρινίζεται η συμμετοχή του παίκτη στην έρευνα.

Ο εισαγγελέας της Στοκχόλμης επιβεβαίωσε σήμερα, 15/10, ότι διεξάγεται έρευνα για βιασμό, αν και το όνομα του παίκτη δεν αναφέρθηκε, σε αντίθεση με την αναφορά της Expressen που ανέφερε τον Μπαπέ ως κατηγορούμενο. Η αστυνομία επισκέφθηκε το ξενοδοχείο όπου διέμενε ο παίκτης για να συλλέξει μαρτυρίες και αποδείξεις, καθώς και προσωπικά αντικείμενα, όπως ρούχα που ελήφθησαν από την τοποθεσία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Expressen, ο Μπαπέ θεωρείται “εύλογα ύποπτος”, αν και δεν είχε κληθεί για τον αγώνα λόγω κακής αγωνιστικής κατάστασης.

Ο Γάλλος ομοσπονδιακός εκλέκτορας, Ντιντιέ Ντεσάν, έκανε αρνητικά σχόλια για την κατάσταση, ενώ η Aftonbladet επιβεβαίωσε επίσης ότι ο Μπαπέ είναι ο κύριος στόχος της έρευνας. Αν και δεν συμμετείχε στον αγώνα της Εθνικής, ο αρχηγός της πήγε στο Στοκχόλμη κατά τη διάρκεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων για να “αναζωογονηθεί”. Είχε εντοπιστεί στο κεντρικό εστιατόριο «Chez Jolie» και αργότερα σε νυχτερινό μαγαζί, το «Club V», όπου ζήτησε ιδιωτικό χώρο.

Αντί να παραμείνει στη Στοκχόλμη, ο Μπαπέ αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής και σταμάτησε στο Αζαξιό (Κορσική), πριν επιστρέψει στις προπονήσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης. Αντιδρώντας στις αναφορές για τις κατηγορίες, ο παίκτης χαρακτήρισε τις πληροφορίες «ψευδείς ειδήσεις», δηλώνοντας ότι ήταν αναμενόμενο, όπως και το γεγονός ότι συνέβαινε την παραμονή μιας ακρόασης για μια οικονομική διαμάχη με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Από την πλευρά του, το περιβάλλον του Μπαπέ δήλωσε ότι οι κατηγορίες είναι «ψευδείς και ανεύθυνες» και ότι θα προχωρήσουν σε νομικές ενέργειες για την αποκατάσταση της αλήθειας. Η Παρί Σεν Ζερμέν εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για την προσέγγιση του παίκτη στην εκδίκαση και τόνισε ότι συνεχίζουν με σοβαρότητα και αξιοπρέπεια.

Πηγή: naftemporiki.gr