Λιονέλ Μέσι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών σύμφωνα με την Marca

Λιονέλ Μέσι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών σύμφωνα με την Marca

Ο Λιονέλ Μέσι, αναγνωρισμένος ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών από την Marca, προχώρησε σε έναν απολογισμό της καριέρας του, δηλώνοντας ότι έχει εκπληρώσει όλα τα όνειρά του. Ανακοίνωσε ότι νιώθει πολύ καλά και, αν και δεν θέλει να δεσμευτεί, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής στο Mundial του 2026, λέγοντας: «Λοιπόν, όλα συμβαίνουν για έναν λόγο στη ζωή… Τώρα προσπαθώ απλώς να ζω μέρα με τη μέρα».

Σχετικά με το τι έμεινε να πετύχει στο ποδόσφαιρο, τόνισε: «Μπορώ να πω ότι πέτυχα κάθε όνειρο που είχα. Το μεγαλύτερο όνειρό μου ήταν να κερδίσω το Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχω κερδίσει τα πάντα για τον σύλλογο της ζωής μου, τη Μπάρτσα, κέρδισα τίτλους και στην Παρί. Δεν μπορώ να ζητήσω τίποτα άλλο».

Γενικότερα, φάνηκε αισιόδοξος για το μέλλον του, αναφέροντας: «Το τέλος είναι κοντά και απολαμβάνω και εκτιμώ κάθε στιγμή όσο το δυνατόν περισσότερο. Η Αργεντινή και η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι μου. Σήμερα βρίσκομαι και σε ένα μέρος που νιώθω πολύ χαρούμενος, ένα νέο στάδιο στη ζωή μου».

Πηγή: naftemporiki.gr