Μακάνα Μπάκου και Καλλιθέα προχωρούν στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας

Μακάνα Μπάκου και Καλλιθέα προχωρούν στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο Ατρόμητος αναδείχθηκε νικητής με 2-1 απέναντι στον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Μακάνα Μπάκου ήταν ο ήρωας της αναμέτρησης, σκοράροντας δύο φορές μέσα σε τρία λεπτά (77΄, 79΄) και ανατρέποντας το προβάδισμα που είχαν οι γηπεδούχοι με τον Γιαννιώτα στο 12΄.

Η ομάδα του Λεβαδειακού είχε μια σπουδαία ευκαιρία για να διευρύνει τη διαφορά όταν η μπάλα χτύπησε το οριζόντιο δοκάρι του Κοσέλεφ, χάνοντας τη δυνατότητα για δεύτερο γκολ.

Στη Ρόδο, η Καλλιθέα ταλαιπωρήθηκε απέναντι στον Διαγόρα, μένοντας στο 0-0 για 120 λεπτά, αλλά τελικά προκρίθηκε στα πέναλτι με 4-3, χάρη στον Γιάννη Γκέλιο, ο οποίος απέκρουσε δύο εκτελέσεις. Η ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι είχαν πολλές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια του αγώνα και της παράτασης, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν γκολ. Στα πέναλτι, ο Διαγόρας φάνηκε να προηγείται μετά την αποτυχημένη εκτέλεση του Ματίγια, αλλά ο Γκέλιος έδειξε την ικανότητά του αποκρούοντας τις προσπάθειες των Μανιά και Παπαδόπουλου.

Πηγή: naftemporiki.gr