Ματς φωτιά στο ντέρμπι ΑΕΚ ΠΑΟΚ και το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Ματς φωτιά στο ντέρμπι ΑΕΚ ΠΑΟΚ και το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Στο σημερινό πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ξεχωρίζει το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, το οποίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ. Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ στην «Αγιά Σοφιά», ενώ βρίσκονται υπό πίεση μετά την ήττα στο Αγρίνιο. Στην προηγούμενη αντίστοιχη κατάσταση, είχαν αντιδράσει και κέρδισαν τον Παναθηναϊκό.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ προέρχεται από μία δύσκολη νίκη στη Λιβαδειά, ύστερα από τρεις συνεχόμενες ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ακολουθεί αναμέτρηση με τη Βικτόρια Πλζεν την Πέμπτη (24/10) για το Europa League.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο σε έναν αγώνα που θα έχει έντονη συναισθηματική φόρτιση λόγω της απώλειας του Μπάλντοκ. Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο βρίσκεται ήδη -7 από την κορυφή και την Πέμπτη την περιμένει η Τσέλσι για το Conference League. Ο ΟΦΗ, μετά τη νίκη του στις Σέρρες και την αποχώρηση του Τραϊανού Δέλλα, έχει τον Μίλαν Ράσταβατς ντεμπούτο στον πάγκο.

Στο πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνονται επίσης οι αγώνες Ολυμπιακός-Λεβαδειακός, Άρης-Καλλιθέα. Ο Άρης, αν και έχει δείξει καλή αγωνιστική εικόνα, περιμένει να συνεχίσει με νίκη κόντρα στη Καλλιθέα, η οποία έχει έρθει ισόπαλη με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και ελπίζει σε μια καλή παρουσία.

Πηγή: naftemporiki.gr