Μια Βραδιά Ιστορίας στο Καλλιμάρμαρο για τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Μια Βραδιά Ιστορίας στο Καλλιμάρμαρο για τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Το Καλλιμάρμαρο γέμισε το βράδυ του Σαββάτου από περισσότερους από 40.000 οπαδούς του Παναθηναϊκού, που συγκεντρώθηκαν για το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”. Αυτή η βραδιά ήταν ιστορική, καθώς σημείωσε τη μεγαλύτερη προσέλευση θεατών σε παιχνίδι Euroleague. Αν και η Παρτιζάν επικράτησε του “τριφυλλιού”, το αποτέλεσμα πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς η εκδήλωση αυτή θα μείνει ανεξίτηλη στην μνήμη όλων.

Η ατμόσφαιρα κάτω από τον αθηναϊκό ουρανό ήταν μαγευτική και οι εικόνες από το Παναθηναϊκό Στάδιο διαδόθηκαν σε όλη την Ευρώπη, κερδίζοντας την προσοχή του διεθνούς Τύπου. Η «RELEVO» δήλωσε: «Αυτό είναι το μπάσκετ», ενώ το «Gigantes del basket» επεσήμανε: «Το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι απίθανο». Η γαλλική έκδοση του «50 nuances» επεσήμανε επίσης το γεγονός, αναφέροντας: «Περισσότεροι από 35.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν στην Αθήνα για να αποτίσουν φόρο τιμής στον Παύλο Γιαννακόπουλο, τον θρυλικό πρόεδρο του Παναθηναϊκού. WOW».

Το «Basketball Sphere» υπογράμμισε τη σημασία της στιγμής, δηλώνοντας ότι «Παρτιζάν και Παναθηναϊκός έγραψαν μια ιστορία που θα θυμούνται στην Αθήνα, τιμώντας τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου».

Πηγή: naftemporiki.gr