Νέα Ακαδημία Τένις στην KICKS Academy Σπάτων για Όλες τις Ηλικίες

Νέα Ακαδημία Τένις στην KICKS Academy Σπάτων για Όλες τις Ηλικίες

Η KICKS Academy προσφέρει πλέον μαθήματα τένις για παιδιά ηλικίας 4-17 ετών, καθώς και για ενήλικες που ενδιαφέρονται να μάθουν το άθλημα. Η νέα ακαδημία βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της KICKS Academy στο βορειοδυτικό τμήμα του «Athens LifeTech Park» της ELPEN, στα Σπάτα Αττικής.

Η KICKS Academy συνεργάζεται με τη Tennis Square για τη λειτουργία της ακαδημίας. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν δύο γήπεδα τένις τύπου Quick κατηγορίας ITF Class #2, εξοπλισμένα με κερκίδες 50 θέσεων, προσφέροντας έτσι ιδανικές συνθήκες προπόνησης. Κάθε αθλητής μπορεί να επωφεληθεί από τα ειδικά προπονητικά προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί από διπλωματούχους προπονητές.

Το αθλητικό πρόγραμμα της ακαδημίας έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετεί τις ανάγκες αθλούμενων όλων των επιπέδων, με τμήματα εκμάθησης για παιδιά, αγωνιστικά τμήματα για νέα ταλέντα και ομάδες για ενήλικες που επιθυμούν να βελτιώσουν τις ικανότητές τους ή να ξεκινήσουν από το μηδέν.

Η KICKS Academy στοχεύει να προσφέρει ευκαιρίες όχι μόνο για μάθηση του αθλήματος, αλλά και για κοινωνικοποίηση και αθλητική ανάπτυξη. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον αθλητισμό, να γυμναστούν σε κορυφαίες εγκαταστάσεις και να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες που προάγουν την άθληση στην τοπική κοινωνία.

Με τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της, η KICKS Academy προγραμματίζει ένα Open Day το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024, από τις 17:00 έως τις 20:00. Κατά τη διάρκεια αυτού του γεγονότος, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη λειτουργία και τη φιλοσοφία της ακαδημίας. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω email ή τηλεφώνου.

Η ίδρυση της ακαδημίας τένις αποτελεί μια νέα πρωτοβουλία της KICKS Academy, που προέρχεται από την επιτυχία της ακαδημίας ποδοσφαίρου και στοχεύει στην ανάπτυξη μιας νέας γενιάς αθλητών που ευαισθητοποιούνται γύρω από τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι και του σεβασμού προς τον αθλητισμό και τους αθλητές.

Πηγή: naftemporiki.gr