Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ Μιλάει για τον Ολυμπιακό και τις Προκλήσεις της Νέας Σεζόν

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ Μιλάει για τον Ολυμπιακό και τις Προκλήσεις της Νέας Σεζόν

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, προπονητής του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στην ομάδα του και τις προσδοκίες για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Στην κάμερα της COSMOTE TV, σημείωσε ότι οι παίκτες που παρέμειναν χωρίς υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες έχουν επωφεληθεί από τον χρόνο για ξεκούραση και πλούσιο πρόγραμμα προπονήσεων, κάτι που τους έχει βοηθήσει στην προετοιμασία. Αντίθετα, οι παίκτες που αγωνίστηκαν στις Εθνικές τους είχαν ποικιλία σε καταστάσεις, με κάποιους να επιστρέφουν χωρίς τον απαραίτητο χρόνο ξεκούρασης.

Επιπλέον, σχολίασε τον επόμενο αγώνα με τον Παναιτωλικό, τονίζοντας ότι ενώ η ομάδα έχει πετύχει τρεις νίκες, απαιτείται σοβαρότητα και προσοχή, δεδομένου ότι ο Παναιτωλικός έχει δείξει δυναμική στις προηγούμενες εμφανίσεις του.

Ο Μεντιλίμπαρ μίλησε και για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την ποιότητα και την πληρότητα της ομάδας, επισημαίνοντας ότι δεν χρειάζονται περαιτέρω προσθήκες.

Ο προπονητής αναφέρθηκε επίσης στους νεαρούς παίκτες της περσινής Κ19, εξηγώντας την επιθυμία του να παράσχει ευκαιρίες, παρά τις προκλήσεις που συνεπάγεται η διατήρηση μίας καλής ομάδας. Υπογράμμισε ότι με τον αριθμό των αγώνων που υπάρχουν, θα δοθούν ευκαιρίες σε όλους.

Τέλος, ο Μεντιλίμπαρ αναφέρθηκε στα εγκωμιαστικά σχόλια που έλαβε από τους Ράκιτιτς και Κουκουρέγια, τονίζοντας τη σημασία της συνεργασίας τους και την εκτίμηση που υπάρχει μεταξύ τους, ενώ ανέφερε και την προσωπική του εξέλιξη μέσα από τις αλληλεπιδράσεις τους.

Πηγή: newsbomb.gr