Ο Λορέντσο Πιρόλα μιλά για την καριέρα του και τους στόχους του με τον Ολυμπιακό

Ο Λορέντσο Πιρόλα μιλά για την καριέρα του και τους στόχους του με τον Ολυμπιακό

Ο Λορέντσο Πιρόλα, ο οποίος είναι αρχηγός της ιταλικής Εθνικής Ελπίδων, έχει θέσει υψηλούς στόχους για την καριέρα του. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, αποκάλυψε ότι επιθυμεί να κατακτήσει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο με την Ιταλία, καθώς και τον τίτλο με τον Ολυμπιακό. «Θα ήθελα να ολοκληρώσω αυτό το ταξίδι που ξεκίνησε στην ομάδα κάτω των 15 ετών με μια νίκη, θα τα δώσω όλα», δήλωσε ο ίδιος.

Ο Ιταλός αμυντικός αποκάλυψε πώς ανακάλυψε το μέλλον του κατά τη διάρκεια διακοπών στην Κρήτη πέρυσι το καλοκαίρι. Δειπνώντας δίπλα στη θάλασσα, συνάντησε έναν εστιάτορα, ο οποίος του είπε: «Απολαύστε την Ελλάδα, τον ήλιο και τις παραλίες: μια μέρα θα παίξεις για μας…». Αυτά τα λόγια αποδείχθηκαν προφητικά, καθώς λίγες εβδομάδες μετά, ο Πιρόλα υπέγραψε με τον Ολυμπιακό.

Ο ίδιος παραδέχθηκε: «Λυπήθηκα που έφυγα από την Ιταλία; Λίγο, κυρίως επειδή είμαστε ευτυχισμένοι εδώ. Αλλά θέλω να κερδίσω: φέτος ο Ολυμπιακός γίνεται 100 ετών και ο στόχος είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Θα είμαι ο δεύτερος Ιταλός που θα το καταφέρει μετά τον Γκρέκο. Είναι πηγή υπερηφάνειας. Και όταν με προσέγγισαν δεν δίστασα».

Στα υπόλοιπα, ο Πιρόλα έκανε αναφορές στις καλύτερες αναμνήσεις της καριέρας του, συμπεριλαμβανομένων των δύο πρωταθλημάτων που κέρδισε με τις ομάδες κάτω των 16 και κάτω των 17 ετών καθώς και το ντεμπούτο του στη Serie A με την Ίντερ, όπου συνεργάστηκε με τον Κόντε: «Η Ίντερ ήταν η ζωή μου για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Για το μέλλον του, έχει ήδη σχέδια για την Ακρόπολη: «Θα πάω τον Νοέμβριο. Κάνει ακόμα ζέστη».

Πηγή: naftemporiki.gr