ΠΑΟΚ Αντίπαλος Γαλατασαράι στην Εναρκτήρια Φάση του Europa League

ΠΑΟΚ Αντίπαλος Γαλατασαράι στην Εναρκτήρια Φάση του Europa League

Ο ΠΑΟΚ κάνει πρεμιέρα απόψε στη φάση της League phase του Europa League, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τη Γαλατασαράι (22:00, CosmoteSport2), με στόχο να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο προπονητής της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου, έχει δηλώσει: «Απολαμβάνω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όπως το έκανα πριν από τρεις μέρες με τον Βόλο. Έτσι είμαι φτιαγμένος και σίγουρα το αυριανό παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ θα το απολαύσω».

Η αποστολή του ΠΑΟΚ περιλαμβάνει τους εξής παίκτες: Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Θυμιάνης, Μιχαηλίδης, Κόλεϊ, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σορετίρε, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι από τις 36 ομάδες που συμμετέχουν, οι πρώτες οκτώ θα προκριθούν απευθείας στη φάση των «16», οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 9-24 θα περάσουν στα playoffs για την ίδια φάση, ενώ εκείνες που θα καταταγούν από την 25η έως την 36η θέση θα αποκλειστούν από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Πηγή: naftemporiki.gr