«Παρουσίαση Κλοντ Μακελελέ ως νέου προπονητή του Αστέρα Τρίπολης»[embed]https://www.youtube.com/watch?v=re8ZIwXHNUs[/embed]

«Παρουσίαση Κλοντ Μακελελέ ως νέου προπονητή του Αστέρα Τρίπολης»[embed]https://www.youtube.com/watch?v=re8ZIwXHNUs[/embed]

Η παρουσίαση του νέου προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, Κλοντ Μακελελέ, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (16/9) στην αίθουσα Τύπου «Μπάμπης Σκορπίδας» του γηπέδου «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Μποροβήλος, παρουσίασε τον Μακελελέ και τους συνεργάτες του, Νάιτζελ Γκιμπς και Ραφαέλ Φεβρ, ευχόμενος καλή επιτυχία στο νέο τεχνικό επιτελείο.

Ο θρυλικός Γάλλος μέσος, με πλούσια καριέρα ως ποδοσφαιριστής, εξήγησε ότι αποδέχθηκε την πρόταση επειδή η επιθυμία του για το ποδόσφαιρο είναι μεγάλη και δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα. «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Έχω ήδη μιλήσει με τον πρόεδρο, τους ιδιοκτήτες και έχω κάνει γνωριμίες στην ομάδα. Μου έχουν αναφέρει την ιστορία και το όραμά τους για την ομάδα και την πόλη», δήλωσε.

Αναφερόμενος στην κατάσταση της ομάδας, ο Μακελελέ υπογράμμισε ότι η προηγούμενη διοίκηση έκανε καλή δουλειά και πως σκοπεύει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του. «Θέλω οι ποδοσφαιριστές μου να εργάζονται σκληρά και να προοδεύουν. Είμαι αφοσιωμένος στο έργο μου, διότι και η οικογένειά μου δεν θα είναι εδώ», ανέφερε.

Συνέχισε λέγοντας: «Θα είμαστε επικεντρωμένοι στην πρώτη ομάδα, προοδευτικά θα βελτιώνουμε το παιχνίδι μας. Θέλω να βελτιωνόμαστε καθημερινά με σταθερότητα. Ζητώ επίσης από τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να μην ασκούν σφοδρή κριτική στους παίκτες μου, αλλά εάν υπάρχουν επικρίσεις, να αφορούν εμένα».

Πηγή: naftemporiki.gr