Σταθερότητα και Στήριξη από τον Ιβάν Σαββίδη μετά το Διπλό Ντέρμπι

Σταθερότητα και Στήριξη από τον Ιβάν Σαββίδη μετά το Διπλό Ντέρμπι

Ο Ιβάν Σαββίδης, μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, επιχείρησε να μειώσει την ένταση που προκλήθηκε μετά το πρόσφατο ντέρμπι των «Δικέφαλων». Κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ το μεσημέρι της Δευτέρας (21/10), εξέφρασε τη θλίψη του για τα όσα συνέβησαν, ενώ παράλληλα έδωσε εντολή στους ανθρώπους της ΠΑΕ να ετοιμάσουν καταγγελία προς τον υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, και τις αρμόδιες αρχές για την αυξανόμενη βία της Αστυνομίας.

Αναφερόμενος στον προπονητή Ραζβάν Λουτσέσκου, ο κ. Σαββίδης τόνισε ότι αυτός στοχοποιείται και ότι οι επιθέσεις που δέχεται οφείλονται στο γεγονός ότι δεν επιτρέπει να ξεχαστεί η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. «Η συμπεριφορά του Ραζβάν δεν μπορεί να υποδεικνύεται από κανέναν αντίπαλο υπάλληλο ή ποδοσφαιριστή», ανέφερε.

Επιπλέον, επεσήμανε ότι δεν πρόκειται να δοθεί απάντηση στην πρόσφατη ανακοίνωση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριου Ηλιόπουλου. «Είναι πολύ νέος στο ποδόσφαιρο και πρέπει να του δώσουμε χρόνο να ενημερωθεί για την πρόσφατη ιστορία της ομάδας του. Θα κατανοήσει για τι πρέπει να είναι περήφανος και για τι να νιώθει ντροπή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: naftemporiki.gr