Τα Πιο Ακριβοπληρωμένα Ποδοσφαιρικά Ταλέντα για Το 2024

Τα Πιο Ακριβοπληρωμένα Ποδοσφαιρικά Ταλέντα για Το 2024

Το 2024 αναμένεται να φέρει σημαντικά κέρδη για τους ποδοσφαιριστές, καθώς οι δέκα καλύτεροι θα συγκεντρώσουν συνολικά 983 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την κατάταξη που έχει δημοσιευθεί από το περιοδικό Forbes. Παρά τη μείωση των επενδύσεων στην αγορά, η Σαουδική Αραβία συνεχίζει να έχει τον ρόλο της, με τέσσερις παίκτες να συμμετέχουν στη Saudi Pro League και δύο από αυτούς να βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης.

Πρώτος στη λίστα είναι ξανά ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχει προβλέψει κέρδη που φτάνουν τα 285 εκατομμύρια δολάρια. Σημαντικός παράγοντας σε αυτή τη διαδικασία είναι ο υψηλός μισθός του, που ανέρχεται στα 220 εκατομμύρια, σε συνδυασμό με 65 εκατομμύρια από χορηγίες, μεταξύ των οποίων και η Nike.

Η κατάταξη των κορυφαίων ποδοσφαιριστών για το 2024 περιλαμβάνει επίσης τους Λιονέλ Μέσι, με κερδίσματα 135 εκατομμυρίων (60 εκ. μισθός, 75 εκ. χορηγίες), και Νεϊμάρ, που φτάνει τα 110 εκατομμύρια (80 εκ. μισθός, 30 εκ. χορηγίες). Άλλοι παίκτες στη λίστα περιλαμβάνουν τους Καρίμ Μπενζεμά, Κιλιάν Μπαπέ, Έρλινγκ Χάαλαντ, Βινίσιους, Μοχάμεντ Σαλάχ, Σάντιο Μανέ και Κέβιν Ντε Μπρόινε, με τα κέρδη τους να ποικίλλουν σημαντικά.

Συνολικά, η τακτική των παικτών που αγωνίζονται στη Σαουδική Αραβία φαίνεται να έχει αποδώσει καρπούς, ώστε να τους διατηρεί ψηλά στις οικονομικές κατατάξεις του ποδοσφαίρου. Αυτή η εξέλιξη υπογραμμίζει τη δυναμική του σύγχρονου ποδοσφαίρου και τις πηγές εσόδων που οι αθλητές εκμεταλλεύονται.

Πηγή: naftemporiki.gr